Stoere Lasergame set huren

Voor het huren van een lasergame verwijzen wij je graag naar onze speciale website voor de verhuur van lasergame sets www.huureenlasergame.nl

Op huur een lasergame tref je een aantal lasergame sets aan welke allemaal uit te breiden zijn met extra geweren. Ook is het mogelijk om meerdere sets te boeken deze werken prima met elkaar samen.

Je huurt al een lasergame set voor 10 personen voor slechts €50,- 

Een hele dag lasergame spelen voor 5,- per persoon dat vindt je nergens.

huur hier uw lasergameset
lasergame set huren

Nieuwe XL Laserguns met anti cheatfunctie 

Voor oudere kinderen en volwassenen is deze set zeer aan te raden omdat er nu ook niet meer vals gespeeld kan worden , hierdoor wordt het lasergame spelen nog realistischer en dus leuker…

Zoek je dus een lasergame set voor een vriendenweekend , familiedag, of gewoon een leuke bezigheid huur dan onze XL Lasergameset. Lasergame spelen met je vrienden , familie of klasgenoten is toch het leukste wat er is .Dankzij onze set kun je dit doen waar je maar wilt.

Info en boeken XL lasergameset...
De lasergame verhuur via www.huureenlasergame.nl

Door de lasergame verhuur via deze website te laten lopen houden we zicht op de beschikbare sets . Wanneer we deze op 2 verschillende websites aan zouden bieden dan zou het kunnen voorkomen dat er dubbele boekingen geplaatst worden.

Doordat de lasergame sets toch niet samen verzonden kunnen worden met andere gehuurde spullen is het ook niet zo dat de verzendkosten hierdoor hoger worden.