Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Abraham , Sarah poppen en andere blikvangers huren

 

U wilt een Abraham , Sarah of andere blikvanger huren ? Ook daarvoor bent u bij Ruud’s feestverhuur aan het juiste adres. De meeste blikvangers kunnen wij leveren bij een postNL locatie van uw keuze door heel Nederland .

Daarnaast kunt u de gehuurde pop ook bij ons komen ophalen in Leuth. Het huren van de pop kunt u makkelijk online regelen. Bij iedere pop of blikvanger kun je zien of deze verzonden kan worden of niet.

Jarige Jet voor alle leeftijden
Ook voor Pensioen
Ook voor Pensioen
Ook voor Pensioen
Meer dan 3 meter !
Meer dan 3 meter !
3,5 meter !

Ophalen in Leuth of bij een PostNL locatie bij u in de buurt

U kunt ervoor kiezen de gehuurde spullen bij ons op te halen in Leuth (Regio Nijmegen)  Is dit te ver weg  kunt u ervoor kiezen deze laten bezorgen bij een PostNL locatie in uw buurt. Je gehuurde pop kan bezorgt worden in heel Nederland door PostNL.  PostNL komt de gehuurde pop of blikvanger 1 of 2 dagen voor het feest op het servicepunt bezorgen. De eerstvolgende werkdag na het feest stuur je deze weer retour met het meegezonden retourlabel. Retour sturen doe je bij een van de 3000 PostNL punten Zo eenvoudig kan het huren zijn Onze poppen en blikvangers worden altijd compleet geleverd met blower en het opzetten en afbreken is super eenvoudig en een duidelijke instructie wordt meegeleverd..

Opblaasbare poppen en blikvangers in alle soorten en maten

Op Ruud's Feestverhuur vind je een gevarieerd aanbod van verschillende Abraham en Sarah poppen, en andere blikvangers.  Je kun online je keuze maken en je boeking plaatsen en wij zorgen ervoor dat de gehuurde pop of blikvanger op tijd voor je klaar staat. Ook bestel je indien gewenst meteen een handige verlengkabel of feestversiering mee.

Kwalitatief hoogwaardige feestpop huren

Elke feestpop of blikvanger die wij te huur aanbieden zijn van hoge kwaliteit. Zo zijn onze poppen onder meer gemaakt van een sterke PVC-soort, waardoor ze uitstekend bestendig zijn tegen de regen en wind. Zelfs bij zware wind tot max kracht 5  is de pop nog te plaatsen. Het opzetten van de gehuurde pop of blikvanger is een klusje van enkele minuten werk. Standaard leveren we heldere instructies mee, zodat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe het opzetten precies in zijn werk gaat. Sluit simpelweg de elektrische blower aan en binnen 5 minuten is jouw gehuurde pop of blikvanger  netjes opgeblazen. Zo wordt het huren van een Abraham, Sarah of andere pop wel heel aantrekkelijk.

Ophalen of verzending naar postNL Servicepunt

Bij Ruud's Feestverhuur kun je ervoor kiezen om de gehuurde spullen zelf op te halen bij ons in Leuth of ervoor kiezen dat wij ze naar een PostNL Servicepunt bij jou in de buurt sturen. Hier lees je meer over deze mogelijkheden 
Ruud's Feestverhuur
4.9
Gebaseerd op 214 recensies
×
js_loader