Toont alle 2 resultaten

Prikkabels ook genaamd feest of party verlichting huren

Ook voor het huren van prikkabels ben je bij ons aan het juiste adres . Je ziet hieronder onze beschikbare prikkabels .

De prijs is incl lampen naar keuze .
Je hebt de keuze uit 3 verschillende soorten lampen; Gekleurde lampen, Matte warm witte lampen en Transparante warm witte lampen.

Combineer tot de gewenste lengte 
Al onze prikkabels zijn koppelbaar, hierdoor kun je zelf de gewenste lengtes huren. Heb je bijvoorbeeld 35 meter nodig , huur dan een kabel van 25 en een kabel van 10 meter.


Maatwerk prikkabels

Heb je behoefte aan een andere lamp, bepaalde kleurcombinaties of andere wensen neem dan contact met ons op . Wij zullen dan samen met jou de mogelijkheden bespreken en je een vrijblijvende offerte doen.

Kunststof LED lampen 

De prikkabels die je bij ons huurt zijn voorzien van LED lampen met een stevige kunststof kap . Voordelen hiervan zijn dat deze lampen al gemonteerd in de fitting met de kabel opgehangen kunnen worden . Dit scheel heel veel tijd bij het ophangen van de prikkabels.

Door het gebruik van LED lampen is er ook bijna geen warmte die vrijkomt daarom kunnen de prikkabels overal gebruikt worden. Je hoeft geen rekening te meer houden of de lampen niet tegen een zeildoek of andere materialen aanhangen. Dit is geen probleem meer.

Ook het stroomverbruik is met deze prikkabels te verwaarlozen in vergelijking met de ouderwetse kabels met gloeilampen.

Ruud's Feestverhuur
4.9
Gebaseerd op 221 recensies
×
js_loader