Toont alle 6 resultaten

Onze Abraham poppen

U wilt een Abraham huren daarvoor bent u bij Ruud’s feestverhuur aan het juiste adres. De meeste abrahams kunnen wij leveren bij een postNL locatie van uw keuze door heel Nederland .

Daarnaast kunt u de gehuurde abraham pop ook bij ons komen ophalen in Leuth. Het huren van de pop kunt u makkelijk online regelen. Bij iedere abraham kun je zelf kiezen welke banner er GRATIS bij geleverd moet worden.

Ook voor Pensioen
Ook voor Pensioen
Ook voor Pensioen
Meer dan 3 meter !
3,5 meter !

Een Abraham pop huren

Heeft iemand de leeftijd van 50 jaar bereikt? Dan mag de hele wereld dat natuurlijk weten!  Verras de jarige op zijn verjaardag met een leuke Abraham pop, die je bij Ruud's Feestverhuur kunt huren. Boeken kan makkelijk online via onze website.

Ruud's Feestverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van feestartikelen zoals o.a Sarah en Abraham poppen. Wat je ook wilt huren; een Abraham, een Sarah pop, prikkabelverlichting je vindt het het allemaal bij Ruud's Feestverhuur.

Vele tevreden klanten gingen je voor.

Daarom een Abraham pop huren

Een Abraham pop huren doe je om iemand die deze leeftijd heeft bereikt in het zonnetje te zetten.  50 jaar is net al 65 en 70 jaar een leeftijd die wat extra aandacht verdient.  Het regelen van een mooie opblaasbare Abraham voor in de tuin is dan ook een speciaal gebaar en waardoor deze verjaardag extra speciaal wordt.

Ook zorg je er met de opblaasbare Abraham feestpop voor dat deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij zal gaan. In de buurt zal iedereen op de hoogte zijn dat er een feestje is bij het zien van deze feestpop.

Maak het feestcompleet

Naast het huren van een feestpop kunt u bij ons ook leuke feestartikelen aanschaffen om het feest compleet te maken

Ruud's Feestverhuur
4.9
Gebaseerd op 221 recensies
×
js_loader