Toont alle 4 resultaten

Onze Sarah poppen

U wilt een Sarah huren daarvoor bent u bij Ruud’s feestverhuur aan het juiste adres. De meeste abrahams kunnen wij leveren bij een postNL locatie van uw keuze door heel Nederland .

Daarnaast kunt u de gehuurde Sarah pop ook bij ons komen ophalen in Leuth. Het huren van de pop kunt u makkelijk online regelen. Bij iedere Sarah kun je zelf kiezen welke banner er GRATIS bij geleverd moet worden.

Jarige Jet voor alle leeftijden
Meer dan 3 meter !

Een Sarah pop huren

Heeft iemand de leeftijd van 50 jaar bereikt? Dan mag de hele wereld dat natuurlijk weten!  Verras de jarige op haar verjaardag met een leuke Sarah pop, die je bij Ruud’s Feestverhuur kunt huren. Boeken kan makkelijk online via onze website.

Ruud’s Feestverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van feestartikelen zoals o.a Sarah en Abraham poppen. Wat je ook wilt huren; een Abraham, een Sarah pop, prikkabelverlichting je vindt het het allemaal bij Ruud’s Feestverhuur.

Vele tevreden klanten gingen je voor.

Daarom een Sarah  pop huren

Een Sarah pop huren doe je om iemand die deze leeftijd heeft bereikt in het zonnetje te zetten.  50 jaar is net al 65 en 70 jaar een leeftijd die wat extra aandacht verdient.  Het regelen van een mooie opblaasbare Sarah voor in de tuin is dan ook een speciaal gebaar en waardoor deze verjaardag extra speciaal wordt.

Ook zorg je er met de opblaasbare Sarah feestpop voor dat deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij zal gaan. In de buurt zal iedereen op de hoogte zijn dat er een feestje is bij het zien van deze feestpop.

Maak compleet met leuke feestartikelen

Ruud's Feestverhuur
4.9
Gebaseerd op 221 recensies
×
js_loader