Party Vlaggen – Pensioen

De vlaggenlijn Pensioen is de ideale versiering op een feestje voor iemand die van zijn of haar welverdiende pensioen gaat genieten.

2.75

Op voorraad


Op werkdagen vóór 15:00 besteld , nog dezelfde dag verzonden

Wij verzenden met PostNL 

Wanneer u dit combineert met de huur van een artikel zullen deze samen verzenden voor de gewenste huurdatum. Zonder gehuurd product wordt uw bestelling voor 6,95 verzonden naar uw adres 

De vlaggenlijn Pensioen is de ideale versiering op een feestje voor iemand die van zijn of haar welverdiende pensioen gaat genieten.
Door de gebruikte kleuren en het vrolijke design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op!

De vlaggetjes zijn gemaakt van folie, hebben een lengte van 10 meter

Kijk voor meer pensioen artikelen!

Snelle levering met PostNL

Doordat wij de aangeboden producten uit eigen voorraad leveren kunnen we deze razendsnel verzenden.

Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uw bestelling plaatst zullen wij deze nog dezelfde dag voor u verzenden. U ontvangt hiervan uiteraard bericht en ook een track en trace link waarmee u de bestelling online kunt volgen. In de meeste gevallen zal dat de volgende werkdag al zijn. Bestellingen die op vrijdag worden verzonden zullen meestal op zaterdag bij u aangeboden worden.

Betrouwbare netwerk van PostNL

Wij hebben ervoor gekozen om onze bestellingen via postNL te laten verzenden , misschien niet altijd de goedkoopste maar met onze jarenlange ervaring tot op heden wel de meest betrouwbare partner gebleken. Ook voor u wanneer u niet thuis bent kunt u het pakket vaak dezelfde of volgende dag oppikken bij een postnl service locatie bij u in de buurt.